Headerbild

Kategorier

Årsmöte med middag

2016-09-18 i Allmänt

Fredag 28:e Oktober kl 17:30 blir det årsmöte på Dundret.

Årsmötet planeras pågå i drygt en timma och därefter blir det middag. Middagen kostar 80 kr per medlem och resterande står föreningen för (dryck betalar man själv). 80 kr sätts in på föreningens bankgiro, via swish till Robert på 0738016908 eller kontant till Robert på plats. För att kunna förboka maten behöver vi ha föranmälningar till årsmötet så anmäl er via  formuläret senast söndag 23/10. Det går självklart även bra att vara med på årsmötet utan att äta middag (men anmäl er via formuläret ändå!). Kl 19:30 hålls en intressant föreläsning på Dundret som man kan passa på att besöka (gratis).

Under årsmötet kommer ny styrelse att väljas för kommande två år. Föreningens styrelse består av tre personer och förslag på ny styrelse är:

Ordförande: Robert Johansson (omval)
Kassör: Tommy Niva
Sekreterare: Åsa Isaksson (omval)

Om någon har andra förslag än ovan nämnda personer så går det bra att inkomma med dessa senast fredag 21/10 till Annemari Johansson.

Agenda för årsmötet finns nedan.

  1. Verksamhetsberättelse
  2. Ekonomi och budget
  3. Planerade arrangemang 2017
  4. Beslut om ny styrelse
  5. Övriga frågor
  6. Middagsbuffé (kl 18:45)
  7. Föreläsning (kl 19:30)

Välkomna till en intressant och kul kväll tillsammans med andra klubbmedlemmar och om ni inte redan är medlem så går det bra att bli detta under fliken Medlemskap här på hemsidan.