Headerbild

Kategorier

Funktionärer till Laponia Triathlon

2023-06-06 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Årets Laponia Triathlon går 6-8 juli med samma bansträckning som förra året för både sprint och långdistans. Antal anmälda till långdistans är 49 st vilket är 25% fler än förra året. Till sprinten trillar anmälningarna in senare så där är det ännu för tidigt att säga något om deltagarantalet.

Laponia Triathlon har ca 2000 följare på Instagram och Facebook. De inlägg som vi publicerar och den upplevelse som deltagare och anhöriga förmedlar är värdefull marknadsföring för turism men även för inflyttning till Gällivare. Upplevelser handlar om proffsiga arrangemang, vacker natur, midnattssol, stillhet, service i samhället och mycket mer. Viktigast är kanske ändå bemötandet som besökare får från oss som bor här uppe.

Att vara funktionär är på flera sätt roligt och belönande i sig men just nyttan för Gällivare kan kanske vara bra att påminna sig om ifall det känns lite ensamt som vägvisare eller om sportdrycken känns dryg att blanda. Laponia Triathlon får så mycket beröm för våra hjälpsamma, omtänksamma och positiva funktionärer så er insats gör verkligen stor skillnad!

Anmäl er som funktionär genom att gå in i formuläret och önska vilka sysslor som ni kan tänka er. Om ni varit funktionär tidigare men inte kan eller vill i år så fyll gärna i det alternativet i formuläret så slipper vi höra av oss och dubbelkolla.

Länk till anmälan att vara funktionär >>