Headerbild

Kategorier

Beställning Klubbkläder

2023-02-12 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Det är nu dags att beställa klubbkläder inför vår/sommar/höst.

Beställningar hanteras via en webshop på Trimtex hemsida. Där finns det utvalda sortimentet för Gällivare Endurance och våra medlemmar beställer själva de kläder man önskar. Betalning sker direkt i webshopen och leverans sker direkt till respektive beställare. 

Priserna är sponsrade med ca 25% av Gällivare Endurance och den rabatten är redan avdragen i de priser som ni ser i webshopen.

Notera särskilt:

- Triathlondräkterna levereras med namntryck om ni inte särskilt meddelar annat (finns info om detta på webshopens startsida).

- Mössor, strumpor och buffar köps även fortsatt via klubbens lager.

- Varken Trimtex eller Gällivare Endurance kommer ta tillbaks kläder som inte passar i storlek. Det finns dock möjlighet att byta eller sälja plagg till andra klubbmedlemmar via vår facebookgrupp.

- Val av storlek bör särskilt beaktas om man väljer triathlondräkt med namntryck eftersom det knappast kommer gå att sälja en sådan vidare om den inte passar.

- Triathlondräkterna finns i variant MD (middle distance) och LD (long distance) där LD har en lite tjockare pad som är mer anpassad för långa cykelpass.

- I webshopen finns bra storleksguider men ännu bättre är att prova någon annan medlems kläder. Klubben har också ännu en del kläder i lager som går att komma och prova för att få en känsla för storlekar.

Mer information finns nedan.

Webshopen stänger den 26/02/2023 med förväntad leverans i vecka 15.
 
Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt.
 
Starta gärna med att kolla in informationsfilmen om hur du loggar in i shopen och beställer, klicka på länken här. 
 
Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: https://trimtex.se/sv/search?cgid=GallivareEnduranceClubNS
 
Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från Trimtex.
På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen.
 
”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”
 
Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: GällivareEnduranceCL2023
 
Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se vår informationsfilm här.
 
När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse inom kort.
 
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem
 
Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med Trimtex på support@trimtex.se eller på telefon 026-24 98 90.